Hogyan működik?

Értékeit szeretné fokozottan biztonságos, őrzött helyen tartani? Béreljen nálunk széfet!

Széfbox bérleti szolgáltatásunk lehetőséget kínál Önnek értéktárgyai, okmányai, fontos iratai tárolására, melyeket nem szeretne otthonában őrizni, illetve utazás/nyaralás alkalmával biztonságban szeretne tudni.

Ügyfeleink kényelmesen, sorban állás nélkül, exkluzív környezetben, teljes diszkréció mellett helyezhetik el értékeiket fokozottan védett, központi elhelyezkedésű páncéltermünkben.

A széfek biztonságát a kettős zárrendszerrel ellátott struktúra is erősíti, melyben a széfek kizárólag az Ügyfélkulcs és a Bérbeadói kulcs együttes használatával nyithatók.

A széfboxhoz való hozzáférést csak a Bérlő fényképes igazolványa, valamint a birtokában lévő Ügyfélkulcs felmutatása után tesszük lehetővé.

A széfbérlők az arra kijelölt diszkrét tárgyalóban egyedül tartózkodva helyezhetik el értéktárgyaikat az előre kiválasztott, megfelelő méretű széfboxban, melyet saját maguk zárnak le.

Az Ügyfél által lezárt széfboxot kiemelt biztonságú trezortermeinken belül elhelyezett páncélszekrényben tároljuk. A központi értéktárba kizárólag munkatársaink léphetnek be.

Általános szerződési feltételek

További részletekről érdeklődjön üzletünkben!