Rólunk

BÁV Zálogkölcsön: Készpénz gyorsan, egyszerűen

Azonnal pénzre van szükség, és nincs idő sorban állásra, hosszadalmas ügyintézésre?

  • Fel kell adnia a számláit, de még nem jött meg a fizetése?
  • Értékes ajándékot szeretne vásárolni az egyik családtagjának?
  • Egy visszautasíthatatlan ajánlatot szeretne kihasználni?
  • Nem jut banki hitelhez?
  • Ki kell fizetnie munkavállalóit, alvállalkozóit, de még nincs rá fedezete?

Ilyen és ehhez hasonló helyzetekre is megoldást kínál a BÁV Zálogkölcsön.

Ügyfeleink azért választják szolgáltatásainkat, mert tudják, hogy nálunk a lehető legrövidebb idő alatt pénzhez juthatnak. Nincs hosszadalmas hitelbírálat, nem szükséges kezes, és a zálogkölcsön bármilyen célra felhasználható.

Amennyiben névre szóló hiteltermékünket igényli, akkor a kölcsön folyósítására bankszámlára való utalással is lehetőség van.

Kik veszik igénybe a zálogkölcsönt?

Ellentétben az elterjedt tévhittel, a zálogkölcsön a társadalom szinte minden rétegében közkedvelt.

Ügyfeleink közé azok az emberek tartoznak, akik rendelkeznek ékszerekkel, műtárgyakkal, festményekkel, értéktárgyakkal, és nem szeretnének kiszolgáltatottá válni egy hitelügylet következményeként, illetve előnyben részesítik a hitelfelvételnek azt a típusát, ahol az ügyletben egyenrangú félként, partnerként vehetnek részt. A zálogkölcsön ugyanis leginkább egy olyan csereügyletként írható le, ahol bizonyos díjért, meghatározott időre az értéktárgyat készpénzre cseréljük, vagy döntése alapján a kölcsön összegét folyószámlájára utaljuk. Mindkét esetben két egyenrangú fél nyújt valamit a másik számára.

Zálogfiókjainkba minden korosztályból betérnek ügyfelek

A 18 év feletti fiatalok és az idősek jellemzően kisebb összegű zálogkölcsönt vesznek igénybe (5.000-20.000 Ft), míg az aktív korosztály 20.000 Ft és 100.000 Ft közötti, a vállalkozók pedig általában 100.000 Ft feletti kölcsönért fordulnak hozzánk, mely kölcsönösszeg gyakran a több millió forintot is eléri.

Diszkréció, biztonság

Mivel pénzügyeit szereti mindenki maga intézni, és pénzügyekben elengedhetetlen a diszkrét ügyintézés, ezért nem zavarjuk otthonában. Modern, ügyfélbarát környezetben várjuk az ország közel 100 pontján működő fiókjainkban. A kölcsön futamideje alatt, a szigorú EU-s szabályozásnak megfelelően felszerelt, magas szintű biztonságtechnikai rendszerrel ellátott értéktárainkban őrizzük a ránk bízott értékeit.